Δεν σκέφτεται την προοπτική να προπονήσει την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, το μόνο που σκέφτεται αυτήν την στιγμή είναι η Τότεναμ. 

Προετοιμάζει την ομάδα του για τον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ ο Μαουρίσιο Ποκετίνο τις τελευταίες μέρες , αλλά οι ερωτήσεις για το μέλλον του συνεχίζονται. 

«Δεν έχω άλλους στόχους, παρά μόνο να προπονώ την Τότεναμ», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στο «MARCA Radio» και πρόσθεσε:«Δεν ονειρεύομαι μακροπρόθεσμα, το ποδόσφαιρο θα σε βάλει εκεί που αξίζεις». 

Η Τότεναμ θα κάνει προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το αίτημα που έκανε για να κοιμηθεί η ομάδα του εκεί το οποίο απορρίφθηκε. 

«Θα προετοιμαστούμε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν θα κοιμηθούμε εκεί», δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ και επισήμανε: «Ρωτήσαμε το Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά αρνήθηκε». 

Καταλήγοντας, ανέφερε πως δεν απέφυγε να ζητήσει ενισχύσει από την διοίκηση, προσθέτοντας πως χρειάζεται περισσότερο «βάθος» στο ρόστερ. 

«Δεν θα πάρω αποφάσεις πριν τελειώσει ο τελικός. Είναι σημαντικό να ξέρω το πλάνο για το μέλλον. Αν θέλουμε να κερδίσουμε του χρόνου, πρέπει να έχουμε εφόδια».