Η ισπανική AS υποστηρίζει ότι η Τότεναμ ρώτησε την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ασένσιο, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση, καθώς η “βασίλισσα” απαίτησε την γιγάντια ρήτρα του Ισπανού.

Ρεπορτάζ της AS αναφέρει ότι η Τότεναμ χτύπησε την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης και ρώτησε για τον Μάρκο Ασένσιο. Οπότε, βλέπουμε, ότι οι Λονδρέζοι “απαντούν” στους Μαδριλένους οι οποίοι καιρό τώρα πολιορκούν τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ωστόσο, άλλη περίπτωση η μία και άλλη αυτή του Ασένσιο. Η διαφορά μεταξύ τους είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Το προαναφερθέν Μέσο, λοιπόν, σημειώνει στο δημοσίευμά του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε στην Τότεναμ πως ο 23χρονος winger δεν είναι προς πώληση, αλλά παράλληλα ότι υπάρχει παραθυράκι στην περίπτωσή του.

Ποιο είναι αυτό; Ότι η φιναλίστ του εφετινού Champions League μπορεί να καταβάλει τη ρήτρα που δεσμεύει τον παίκτη με την “βασίλισσα” και να τον κάνει δικό της. Εδώ είναι το σημείο που το θέμα δυσκολεύει εξαιρετικά, διότι τα χρήματα που απαιτείται για να σπάσει κάποιος το συμβόλαιο του Ασένσιο είναι 700.000.000 ευρώ! Μιλάμε για ένα ποσό περίπου 600.000.000 ευρώ πάνω από το κόστος του Έρικσεν.