Στην καταβολή ενός ποσού της τάξεως των 120.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της Παναχαϊκής έχουν καταβάλει οι Ελληνοσουηδοί επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται για την ανάληψη των ηνίων της.

Έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των ηνίων της Παναχαϊκής φρόντισαν να αποδείξουν οι Ελληνοσουηδοί επιχειρηματίες, οι οποίοι προχώρησαν στην καταβολή του ποσού των 120.000 ευρώ, για την κάλυψη υποχρεώσεων της ομάδας.

Παράλληλα μπήκαν χρήματα για την μισθοδοσία του ποδοσφαιρικού τμήματος τον μήνα, ενώ μεταξύ άλλων πληρώθηκαν οι υποχρεώσεις που είχαν να κάνουν με το ΙΚΑ και την Εφορία, οφειλές προς την ΕΠΟ, αλλά και οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ καθώς έπρεπε να σταλεί ολοκληρωμένος ο φάκελος για το δεύτερο στάδιο της επιτήρησης καθώς την Παρασκευή (24/5) έληγε η προθεσμία.

Από την πλευρά τους οι Ελληνοσουηδοί επιχειρηματίες εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταβάλουν κι άλλα χρήματα, όσα χρειαστούν εντός του καλοκαιριού για τις τρέχουσες υποχρεώσεις των «κοκκινόμαυρων».

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει η συμφωνία θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στους μετόχους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προχωρήσει σε ενοικίαση γραφείων στο κέντρο της Πάτρας όπου έχουν ήδη μπει συνεργεία και δουλεύουν, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών.