Κάτοικος Μόσχας και τα επόμενα χρόνια θα μείνει ο Δημήτρης Ιτούδης σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, που επικαλείται προφορική συμφωνία του δις πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ.

Έτοιμος να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσιάζεται ο Δημήτρης Ιτούδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ρωσικής ιστοσελίδας «Izvestia». Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Έλληνας head coach και πρωταθλητής Ευρώπης με την «ομάδα του στρατού» έχουν συμφωνήσει προφορικά για ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ στο κοντινό μέλλον το deal αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή.

Πηγές κοντά στον Ιτούδη που επικαλείται η «Izvestia», κάνουν λόγο για συμβόλαιο 2+1 χρόνων με ταυτόχρονη αύξηση απολαβών σε όλο το τιμ του Έλληνα προπονητή που έχει στο πλευρό τους και δύο Έλληνες, τους Ανδρέα Πιστιόλη και Κώστα Χατζηχρήστο. Πάντως, δεν αποκλείεται και η προοπτική κλειστού τριετούς.

Ενδιαφέρουσα, τέλος, είναι η πληροφορία που θέλει τον Ιτούδη να υπογράφει το 2016 μαζί με τον Αντρέι Βατούτιν το υπάρχον του συμβόλαιο στα αποδυτήρια, αμέσως μετά την κατάκτηση της Euroleague σε βάρος της Φενέρμπαχτσε.