Ο ρούκι της Pramac Ducati κάνει τον καλύτερο χρόνο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και δημιουργεί πολλές… συζητήσεις!

Μας αρέσει να βλέπουμε νέους αναβάτες να κάνουν πράγματα στο MotoGP και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ο Φραντσέσκο Μπανάια της Pramac Ducati πέτυχε έναν πολύ γρήγορο γύρο, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο. Ακριβώς από πίσω του ήταν ο Φάμπιο Κουαρταραρό και ο Ντανίλο Πετρούτσι ενώ εντός πεντάδας ήταν οι Πολ Εσπαργκαρό και Μάβερικ Βινιάλες. Μαρκ Μάρκεθ, Άλεξ Ρινς, Καλ Κράτσλοου, Τζακ Μίλερ και Φράνκο Μορμπιντέλι είναι η συνέχεια των αναβατών μέχρι τη δεκάδα.

Ο Ζουάν Ζαρκό ήταν ο πρώτος που σημείωσε πτώση στο Μουτζέλο και τον ακολούθησε λίγο μετά ο Τζακ Μίλερ, χωρίς κάποιος από τους δύο να τραυματίζεται από το περιστατικό. Ο Βαλεντίνο Ρόσι από την άλλη συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις με τη 18η θέση που κατάφερε να πιάσει ενώ ακόμη πιο πίσω βρίσκεται ο Χόρχε Λορένθο της Honda, στην 20η θέση. Ο Λορένθο είναι σχεδόν 1,5 δευτερόλεπτο πιο αργός από το χρόνο που έκανε ο Φραντσέσκο Μπανάια.