Το δικό του σχόλιο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ έκανε ο Ούγκο Γιορίς.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας και ο Χάρι Γουίνκς ήταν αυτοί που εκπροσώπησαν τους παίκτες των Spurs στη συνέντευξη Τύπου, με τον Γιορίς να λέει τα εξής:

«Χρειαζόμαστε τους πάντες, στα αποδυτήρια έχουμε ένα καλό μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Απλά πρέπει να ακολουθείς τους leaders. Πρώτα τον προπονητή και το επιτελείο του, μετά τους leaders της ομάδας.

Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να απολαύσουμε. Αν και ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσεις είναι να νικήσεις. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός, είναι θέμα λεπτομερειών και κάθε παίκτης μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός. Όλοι θέλουμε τη νίκη.

Το καλύτερο παράδειγμα για το πόσο ενωμένοι είμαστε, ήταν στο Άμστερνταμ, μετά το τέλος του ματς. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές μας στην Τότεναμ. Προφανώς θέλουμε μια ακόμη καλύτερη στιγμή αύριο. Ως επαγγελματίας αθλητής, πιστεύω πως είναι σημαντικό να απολαμβάνεις το πώς δουλεύεις.

Είναι προνόμιο να είσαι μέλος μιας επιτυχημένης ομάδας. Το να κατακτήσω το Μουντιάλ με τη Γαλλία είναι κάτι εκπληκτικό, αλλά δε θα είχε συμβεί χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου και το ίδιο ισχύει και για τον τελικό του Champions League. Τα πιο δύσκολα είναι μπροστά μας.

Είναι τρομερά σημαντικό σε αυτό το επίπεδο η συγκέντρωση και η επικοινωνία. Η διαφορά είναι στη λεπτομέρεια και όσα μπορούν να γίνουν για να αλλάξει υπέρ σου το ματς. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να κάνουμε το καλύτερο αύριο”.

Όσο για τον Γουίνκς, πρόσθεσε: “Είναι μια τεράστια ευκαιρία, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για το κλαμπ, τους οπαδούς. Η παρουσία στον τελικό δείχνει πόσο έχει προχωρήσει η Τότεναμ ως κλαμπ. Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για όλους μας και αρκετά συναισθηματική”.