Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε, με το πέρας του αγώνα κόντρα στην Γαλατασαράι, για τα μεταγραφικά σενάρια της Εφές, εξηγώντας την κατάσταση σχετικά με τον Σέιν Λάρκιν, ενώ παρουσιάστηκε αινιγματικός αναφορικά με τον Έκπε Ούντο.

Μιλώντας για τον Σέιν Λάρκιν, ο προπονητής της Εφές τόνισε πως «Το είπα μετά τον τελικό της Euroleague. Αυτή η ομάδα θα μείνει ίδια πιθανόν με 1-2 προσθέσεις και με ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι ο Λάρκιν θα μείνει στην Εφές, εάν δεν πάρει μια μεγάλη πρόταση από το ΝΒΑ την επόμενη σεζόν. Τα πηγαίνει πολύ καλά με τους συμπαίκτες του. Αγαπάει την Κωνσταντινούπολη. Η σχέση του με το προπονητικό σταφ είναι εξαιρετική. Απολαμβάνει το μπάσκετ που παίζουμε, αλλά αν υπάρχει μεγάλη πρόταση από το ΝΒΑ που θα τον κάνει πρώτο ή δεύτερο γκαρντ, τότε θα φύγει. Τότε θα βρούμε νέο Λάρκιν. Δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Έκπε Ούντο, για τον οποίο έχουν φουντώσει οι φήμες ενόψει της νέας σεζόν: «Οι μεταγραφές είναι μυστικό. Ελπίζουμε για το καλύτερο».