Η Ρεάλ Μαδρίτης «καθάρισε» την Μανρέσα και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της ACB, σε ένα παιχνίδι που οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ έγραψαν ιστορία.

Νίκη με ιστορικό χαρακτήρα ήταν αυτή κόντρα στην Μανρέσα για τον Σέρχιο Γιουλ. Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την 67η νίκη του σε αγώνες πλέι οφ, προσπερνώντας τους Αλμπέρτο Ερέρος και Φεράν Μαρτίνεθ, που είχαν 66 νίκες. Πλέον, ο διεθνής άσος βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας και «κυνηγάει» τους Αντρές Χιμένεθ (3ος με 73 νίκες) και Ράφα Γιοφρέσα (4ος με 71 νίκες).

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 107 νίκες, ενώ δεύτερος είναι ο Φελίπε Ρέγιες με 102, με τον αρχηγό της Ρεάλ να είναι έτοιμος να προσπεράσει τον «Λα Μπόμπα».

Ιστορική επίδοση και για τον Ρούντι Φερνάντεθ, καθώς ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τα 140 τρίποντα και «σκαρφάλωσε» στην έκτη θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα τρίποντα σε αγώνες πλέι οφ. Πλέον, απέχει μόλις 1 από τον 5ο Ρέτζι Μπούλοκ (141) και ετοιμάζεται να μπει στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας.