Η Αρμάνι Μιλάνο ψάχνει τον επόμενο προπονητή της και τα ονόματα των Τσάβι Πασκουάλ, Ετόρε Μεσίνα, αλλά και Ντέιβιντ Μπλατ, «παίζουν» ψηλά στη λίστα της.

Οι περσινοί πρωταθλητές Ιταλίας γνώρισαν μια σεζόν απογοήτευσης και η Σάσαρι τελικά τους «σκούπισε» στα πλέι οφ με 3-0. Οι αλλαγές αναμένεται να είναι ριζικές και σε όλες τις θέσεις: από τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες.

Έτσι, η Αρμάνι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, αν και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Στην Ιταλία γράφτηκε το όνομα του νυν ασίσταντ του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Ετόρε Μεσίνα. Ωστόσο, το ισπανικό «encestando.es» έβαλε και δύο ονόματα με… ελληνικό ενδιαφέρον στο mix, τα οποία επίσης έχουν «ακουστεί» για τον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Ο ένας είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, που αποτελεί δικαή πόθο της Αρμάνι εδώ και χρόνια και ο άλλος είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ. Βέβαια, όλα δείχνουν πως ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν. Ωστόσο, αν αλλάξει κάτι, η Αρμάνι θα παρακολουθεί διακριτικά, έτοιμη να κινηθεί για την περίπτωσή του.