Στο στόχαστρο ολοένα και περισσοτέρων μάνατζερ από την Ιταλία φέρεται να βρίσκεται ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας. 

Στην ΑΕΚ τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, μετά και την επισημοποίηση της πρόσληψης του Μιγκέλ Καρντόσο, μπαίνουν επί τάπητος.

Εκτός από τους παίκτες που αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς τους στόχους, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βάλει μπροστά και το ενδεχόμενο πώλησης παικτών, με τον Βασίλη Μπάρκα να είναι ένας από τους υποψήφιους προς παραχώρηση.

Σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» η περίπτωση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει πάνω του αρκετούς ατζέντηδες από την Ιταλία.

Ο ίδιος αποτελεί σταθερά μέλος της Εθνικής Ομάδας, με τον ίδιο να είναι μία επιλογή η οποία μόνο απαρατήρητη δεν περνά από ομάδες της γειτονικής χώρας.

Όσον αφορά την Ένωση δεν είναι αρνητική, στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη αρκεί η ίδια να ικανοποιηθεί οικονομικά προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του.

Με δεδομένο ότι η τριπλέτα των τερματοφυλάκων της νέας σεζόν έχει συμπληρωθεί και αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Τσιντώντα και Γιαννίκογλου, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις σχετικά με την πώληση του Μπάρκα να είναι άμεσες.

Προτάθηκε ο Γιαμπερέ

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς τους στόχους. Σύμφωνα με την «SportDay» μία τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Σεντρίκ Γιαμπερέ.

Ο 28χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ντιζόν προτάθηκε και εξετάζεται από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, οι οποίοι σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι από την περίπτωση του θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Ο Γιαμπερέ ο οποίος φέτος αγωνίστηκε σε 38 αγώνες είναι παίκτης με εμπειρία, καθώς διαθέτει παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία, μιας και εκτός από την Ντιζόν έχει αγωνιστεί ακόμα στην Μπορντό, στην Ρωσία με την Ανζί, αλλά και στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα είναι και διεθνής με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.