Ανάρτηση στο Facebook πραγματοποίησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής «Nortenos», στην οποία έκαναν λόγο για αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

Παράλληλα σε αυτή χαρακτήρισαν «καρκίνωμα» και καλά εκπαιδευμένο υπάκουο σκυλάκι», ενώ αναφερόμενοι στην συνάντηση που είχαν με τον νέο μεγαλομέτοχο των «κοκκινόμαυρων» Διονύση Καλογερόπουλο ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «δεν μας έκανε σοφότερους».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Κάναμε μεγάλα όνειρα με μικρούς και αποδεδειγμένα, δολοπλόκους ανθρώπους. Ανθρώπους που ποτέ δεν αγάπησαν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Εγωιστές ανθρώπους, οι οποίοι εγκαταλείποντας την προσπάθεια κινήθηκαν με μόνο γνώμονα την εκδίκησή, προς την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και την Πάτρα. Αυτοί που έκαναν περιουσίες, από όλους εμάς. Το καρκίνωμα της Ερασιτεχνικής, είναι ενα καλά εκπαιδευμένο υπάκουο σκυλάκι. Άνθρωποι υποτακτικοί χωρίς όραμα και καμια διάθεση υπεράσπισης της Ιδέας.

Οι διαπιστώσεις δεν είναι αυθαίρετες. Επιβεβαιώνονται, απο τα γεγονότα. Είχαμε και μια πρώτη κουβέντα με τον κύριο Καλογερόπουλο. Δεν γιναμε σοφότεροι σε κανένα ζήτημα. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι Ιδέα για εμάς και την υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάτω από πολύ δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, που ο απλός κόσμος, δεν μπορεί να γνωρίζει. Αντέχουμε!!! Ελπίζουμε, η επόμενη κατηγορία να μην είναι κάποια σκαλοπάτια προς τα κάτω…

ΥΓ. Σήμερα, ήταν να κατατεθούν Ασφαλιστικά μέτρα από κάποιον μέτοχο. Τσάμπα καίει η λάμπα; ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ»