Ο Γιάννης Μπουρούσης έδωσε… ειδήσεις για το παρελθόν αλλά και το επαγγελματικό του μέλλον τονίζοντας ότι προτεραιότητά του είναι η επιστροφή στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας παραχώρησε live συνέντευξη στο «Eurohoops Show» μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και αποκάλυψε ενδιαφέρονται παρασκήνια από τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του, μιλώντας μάλιστα για πρόταση και από ομάδα του ΝΒΑ!

«Έγινε το 2009 και δεν πήγα για να μείνω άλλο ένα χρόνο στην Ευρώπη και πάμε τη χρονιά πριν πάω στον Παναθηναϊκό, οι Ουόριορς είχαν στείλει τα χαρτιά, τα διαβατήρια… Δεν πήγα, γιατί τα ζύγισα τα πράγματα, το συμβόλαιο ήταν το μίνιμουμ, τα λεφτά ήταν μηδέν ουσιαστικά τότε. Από εκεί και πέρα, όταν ήρθα εδώ πριν από δύο μήνες πώς πήγε ο Μοτεγιούνας στους Σπερς, εγώ έπαιξα άλλες δέκα μέρες. Ήρθε μία ομάδα από το ΝΒΑ, είχε συμφωνήσει ο μάνατζέρ μου χωρίς να το ξέρω, για τα playoffs. Δε λέω την ομάδα γιατί δεν είναι σωστό. Εμένα μου το είπε όταν ήρθα στην Αθήνα πως ήμουν άτυχος, γιατί δεν έβγαλα την κάρτα εργασίας. Ηταν ομάδα που μπήκε στα playoffs, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο» τόνισε ο Μπουρούσης.

Ο έμπειρος σέντερ δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη διετία, σχολίασε την προοπτική της Ελλάδας αλλά και την παρουσία του στο κινεζικό πρωτάθλημα. «Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην Κίνα, εγώ προσωπικά θα κοιτάξω την Ευρώπη. Στην Ελλάδα δεν μπορώ να γυρίσω γιατί δεν έχω πρόταση, αλλά θα κοιτάξω να πάω στην Ισπανία που μου αρέσει».