Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα στο Game 5 της σειράς των πλέι οφ του πρωταθλήματος στο άδειο ΟΑΚΑ, με τους Μπάνκι και Γιατρά να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η πιο μεγάλη… ώρα έφτασε για ΑΕΚ και Προμηθέα. Οι δύο ομάδες “κοντράρονται” στο Game 5 της σειράς των ημιτελικών, με τον νικητή να εξασφαλίζει θέση για τους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με σκοπό να πάρουν τη νίκη-πρόκριση. 

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γιορκ, Τζέιμς, Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Τσαλμπόύρης, Λαρεντζάκης, Μωραϊτης, Θίοντορ, Σαντ Ρος, Γιαννόπουλος, Χάντερ, Εμπάκουε.

Προμηθέας (Γιατράς): Χολ, Λίποβι, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Έλις, Παρκς.

Το άδειο ΟΑΚΑ:

Ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, από πλευράς Ένωσης για να μην υπάρξουν… παρατράγουδα.

Πίσω από τον πάγκο των Πατρινών πέρα από το μεγάλο μπάνερ με το σήμα της Ένωσης, το οποίο καλύπτει τις πτυσσόμενες θέσεις ακριβώς πίσω, υπάρχει και μια νεκρή ζώνη ακριβώς δίπλα, ώστε να μην περάσουν σε αυτή οι φίλοι τη Ένωσης και να υπάρχει απόσταση με τον πάγκο των Πατρινών.

Άλλωστε, στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν έλειψε η ένταση με τον προπονητή του Προμηθέα, Μάκη Γιατρά και έτσι στην Ένωση πήραν τα… μέτρα τους για όλα τα ενδεχόμενα!