Με γκολ των Βρουσάι, Παυλίδη και Οικονομίδη η Εθνική U21 επικράτησε με 3-0 της Γεωργίας σε φιλικό στη Ριζούπολη, δείχνοντας έτοιμη για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO στο Σαν Μαρίνο τη Δευτέρα (10/06, 19:00).

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και ούσα αποτελεσματική στην επίθεση, η Εθνική του Αντώνη Νικοπολίδη νίκησε 3-0 τη Γεωργία στο φιλικό του «Γ. Καμάρας».

Στο 29′ ο Βρουσάι από ωραία πάσα του Λημνιού άνοιξε το σκορ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (34′) ο Παυλίδης με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68′ ο Οικονομίδης, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Γεωργιανών.

Ετσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε έτοιμο για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του EURO 2021, έχοντας κληρωθεί στον όμιλο με την Κροατία, την Τσεχία, τη Σκωτία, τη Λιθουανία και το Σαν Μαρίνο.

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Στεριάκης, Ουές, Κατράνης, Νικολάου, Δημητρίου, Μιλόγιεβιτς, Τσιγκάρας, Παυλίδης, Βρουσάι, Καμπετσής, Λημνιός.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Λιάγκας, Λιάβας, Ζωγραφάκης, Γιαννούτσος, Μπαλογιάννης, Μελιόπουλος, Δουβίκας, Οικονομίδης, Βάρκας.

Γεωργία (Γκιόργκι Τσεστάτζε): Γιουγκεσασβίλι, Κομπούρι, Λοχοσβίλι, Πατσάτσια, Νίνουα, Κοχορασβίλι, Λακβεκχελιάνι, Αράμπιτζε, Μάλι, Κοχρέιτζε, Μπούγκριτζε.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Νεμπιερίτζε, Σιλαγκάτζε, Σπαντερασβίλι, Κούτσια, Ταβιτασβίλι, Σαμουρκάσοβε, Τζεμπνιαούρι.