Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Εθνικής Πορτογαλίας και όχι μόνο.

Ο CR7 παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το μυστικό της νεότητάς του, παρά το γεγονός ότι είναι 34 χρονών. Ο ίδιος φυσικά είχε την απάντηση…

«Είναι η προετοιμασία, η ηθική της δουλειάς. Ακόμα αισθάνομαι καλά που είμαι 34 ετών. Το πιο σημαντικό είναι το μυαλό, να έχεις κίνητρο και να είσαι χαρούμενος, και να συνεχίζω τον δρόμο μου ως ποδοσφαιριστής, γιατί ακόμα έχω πολλά να δώσω. Αισθάνομαι πολύ καλά».

Όσον αφορά για την επιστροφή του με την Εθνική Πορτογαλίας και για τον τελικό του Nations League με την Ολλανδία, ο Ρονάλντο πρόσθεσε:

«Για μένα είναι τιμή που επέστρεψα στην Εθνική. Είναι η χώρα μου και το να φοράω αυτή τη φανέλα είναι μεγάλη τιμή. Φυσικά και το γεγονός ότι παίζω σε αυτή τη διοργάνωση είναι επίσης ξεχωριστό, και το να σκοράρω αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Η Ολλανδία είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Παίζει πολύ καλά, την έχω δει στα τελευταία παιχνίδια και έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ με νεαρούς και βετεράνους παίκτες, που την κάνει ακόμα πιο δυνατή. Θα είναι ένας δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Έτσι είναι οι τελικοί», σχολίασε ο Ρονάλντο, ο οποίος θέλει πολύ την κατάκτηση του Nations League μέσα στη χώρα του:

«Είναι η χώρα μας. Εδώ είναι οι φίλοι και η οικογένειά μου. Μεγάλωσα στην Πορτογαλία και είναι ξεχωριστό να φοράω τη φανέλα της Εθνικής. Η ευκαιρία που έχω να παλεύω με την Πορτογαλία για τρόπαια το κάνει πιο ξεχωριστό. Όπως ήταν το 2004, το 2016, αλλά και τώρα σε αυτή τη διοργάνωση. Θα είναι τρεις οι τελικοί που θα έχω αγωνιστεί και ελπίζω στο τέλος να έχω κερδίσει τους δύο. Θα είναι φανταστικό να συμβεί, το περιμένω πως και πως. Είμαστε αισιόδοξοι, παίζουμε στο σπίτι μας. Ελπίζω να έχουμε ένα φοβερό κοινό που θα μας υποστηρίξει δίνοντας μας ενέργεια. Μαζί ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές».