Συγκλονίζει η ιστορία του Μιγκέλ Λαγιούν ότι έπασχε από καρκίνο, ωστόσο με την άμεση θεραπεία και επέμβαση είναι ευτυχώς απολύτως υγιής.

Ο Μεξικανός διεθνής, ο οποίος αγωνίζεται στη Μοντερέι, ανάρτησε στο twitter ένα βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτει ότι το προηγούμενο διάστημα είχε διαγνωσθεί με έναν κακοήθη όγκο και είχε προχωρήσει σε διαδικασία αφαίρεσής του.

Όπως αναφέρει, χθες έγιναν γνωστά τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία ευτυχώς έδειξαν πως είναι πλέον 100% υγιής.

«Οι αμφιβολίες άρχισαν να υπάρχουν όταν φάνηκε πως δεν είναι κύστη, αλλά ένας όγκος. Όταν σου λένε τη λέξη όγκος και ότι μπορεί να είναι καρκίνος, τότε το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά. Η θεραπεία ήταν για κακοήθη όγκο, μιλάγαμε πλέον για καρκίνο, και στο τέλος της διάγνωσης πάρθηκε η απόφαση να αφαιρεθεί αυτός ο όγκος και ευχαριστώ τον Θεό μπορώ να πω ότι είχα καρκίνο αλλά πλέον έχω θεραπευτεί. Χθες βγήκε η τελευταία εξέταση και έμαθα ότι ο καρκίνος έχει αφαιρεθεί στο 100%. Τώρα απλά θα το παρακολουθώ για να μην επιστρέψει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λαγιούν.