Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή του Άρη, με την ΑΪΚ Στοκχόλμης να το ανακοινώνει με τη σειρά της, τονίζοντας πως ο 28χρονος θα αποχωρήσει στις 18 Ιουλίου.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να τον ανακοινώνουν και επίσημα.

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης πέρασε και αυτή με τη σειρά της στις ανακοινώσεις, ευχαριστώντας τον 28χρονο για την προσφορά του στην ομάδα, τονίζοντας πως θα αποχωρήσει στις 18 Ιουλίου.

Μάλιστα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για το συγκεκριμένο γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα θέλω να πω ότι αισθάνομαι έναν κόμπο στο λαιμό μου. Φεύγω από την ομάδα που αγαπώ. Εδώ μεγάλωσα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όταν καθόμουν στις εξέδρες του γηπέδου, έβλεπα τον πατέρα μου να παίζει και σκεφτόμουν: “εδώ θα παίξω κι εγώ μια μέρα”. Τώρα μερικά χρόνια αργότερα βρίσκομαι μόνος μου σε ένα ξενοδοχείο και γράφω αυτή τη δήλωση με πολλή αγάπη», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει άπαντες μέσα από την ομάδα.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μπιόν Βέστρομ, έδειξε την εκτίμηση που τρέφουν για τον Σουηδό, λέγοντας: «Ο Ντάνιελ έχει δώσει την καρδιά του για την ΑΪΚ. Αξίζει αυτή τη νέα πρόκληση και τις βελτιωμένες οικονομικές συνθήκες. Θέλω να πιστεύω, ότι θα δούμε τον Ντάνιελ με τη φανέλα της ΑΪΚ και πάλι».