Ο Αντρέα Τρινκέρι εμφανίστηκε έξαλλος στην συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στην διαιτησία που έκρινε τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Σερβίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Ιταλός τεχνικός αποβλήθηκε στην έναρξη της τέταρτης περιόδου με δύο τεχνικές ποινές, ενώ σχολίασε τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι, καθώς δεν λειτουργούσε σωστά ο κλιματισμός στο «Αλεξάνταρ Νίκολιτς».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εάν υπάρχει κάποιο πρόστιμο, να μου το φέρετε να το πληρώσω. Αλλά, οι τελικοί θα πρέπει να κρίνονται από τους παίκτες και όχι από κάποιους, που ενώ πρέπει να είναι δίκαιοι, θέλουν να θεωρούνται σταρ. Δεν είναι η πρώτη μου χρονιά ως προπονητής, αλλά δύο τεχνικές ποινές σε δύο δευτερόλεπτα, επειδή είπα ότι δεν ήταν φάουλ; Είναι ντροπή, αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Οι αντίπαλοι εκτέλεσαν 42 βολές και είναι πάρα πολλές.

Ξέρω πότε υπερβάλλω. Δουλειά μου είναι να εργάζομαι στο έπακρο. Και όταν υπερβάλλω το παραδέχομαι, αλλά σήμερα… Σήμερα δεν δούλευε ο κλιματισμός; Κανείς δεν μου είπε κάτι… Είναι δύσκολο για τους παίκτες, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εάν ιδρώσω εγώ, θα είμαι χαρούμενος γιατί θα χάσω 300 γραμμάρια, αλλά αυτό δεν είναι καλό για τους παίκτες».