Και ..η κατρακύλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου  συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς.  Και δεν είναι βέβαια η ήττα από την Ιταλία με 3-0 που μας γύρισε σε άλλες  εποχές αλλά το ότι τα βήματα μπροστά που μας είχαν υποσχεθεί οι ιθύνοντες στην ΕΠΟ  είναι πολλά πίσω. 

Οι επιλογές του Αγγελου Αναστασιάδη μου θύμισαν παίκτη του Football Manager  που χωρίς να καταλαβαίνει τι του γίνεται έβαζε τους παίκτες σε λάθος θέσεις περιμένοντας να μπερδέψει τον αντίπαλο προπονητή.  Μου θυμίζει κάτι παλιές νοοτροπίες  προπονητών που ακόμα και τώρα- εν έτει 2019-  βάζουν άλλα ντ άλλων αριθμούς στους παίκτες(δίνουν πχ στον επιθετικό το νούμερο 4 για να μπερδέψει τον αντίπαλο προπονητή και να νομίζει ότι είναι αμυντικός), η το γνωστό σήριαλ «Πέτα τη Φριτέζα» όπου έρχεται ο Σεφ με Michelin να μάθει γκουρμεδιές  στον Παλιό ταβερνιάρη ο οποίος του κάνει και το δύσκολο..

Σιόβας αμυντικό χάφ είχε να παίξει καμιά πενταετία, σπατάλημα του Ζέκα στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί να είναι το απόλυτο τρεχαντήρι στη μεσαία γραμμή, εκτός ο Τοροσίδης  χωρίς λόγο,ενδεκάδα χωρίς κλασικό φορ  και πολλές άλλες αλχημείες. 

Οποιος πιστεύει ότι στην Εθνική δεν υπάρχει πρόβλημα πλανάται πλάνην οικτρά. Και δυστυχώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μοιάζει ικανή  να θέλει να αλλάξει κάτι.  Η κατρακύλα ξεκίνησε από την επιλογή  να φύγει η ομάδα απο το Καραϊσκάκη, με τους παίκτες να έχουν διαφορετική άποψη, συνεχίστηκε με την φοβερή επιλογή Αναστασιάδη με τον οποίο η ομάδα κάνει φοβερά αρνητικά ρεκορ δεχόμενη – σε τρία σερί ματς- σερί γκολ σε λίγα λεπτά  γεγονός που δεν συμβαίνει ούτε σε ομάδες τοπικού. 

Μένει να δούμε αν θα έχουμε σύντομα κάποιες αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Εθνικής μας ομάδας για να κάνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βήματα μπροστά..

ΥΓ: Εσας που δεν σας άρεσαν οι νίκες με 1-0 ή 0-1 και πονάγανε τα ματάκια σας σας αρέσει η εικόνα της Εθνικής;