Η Χάποελ Ιεραουσαλήμ θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έχει στρέψει την προσοχή της στον Δημήτρη Αγραβάνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «one.co.il» η ομάδα του Όντεντ Κάτας εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έτσι θα μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Χάποελ τη φετινή σεζόν δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε, καθώς αποκλείστηκε από την οκτάδα του Basketball Champions League, ενώ και στο Final Four του πρωταθλήματος του Ισραήλ έμεινε εκτός τελικού από την Μακάμπι Ρισόν.

Έτσι, μετά από αυτήν την κακή σεζόν, αλλά και την είδηση ότι ο Αμάρε Στουντεμάιρ ψάχνει να βρει μία ομάδα που να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, οι Ισραηλινοί εξετάζουν την αγορά για ψηλούς με στόχο να ενισχύσουν το ρόστερ.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα και της ΑΕΚ για τον Έλληνα φόργουορντ και έτσι είναι ξεκάθαρο ότι η περίπτωσή του δεν θα είναι εύκολη.