Με μία υπέροχη γιορτή, ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Φ.Ο.Tούφας, που φέτος απέδειξε πως τα καλύτερα έρχονται σ’όλα τα επίπεδα. Ο σύλλογος του Χαλανδρίου στο ανοιχτό γήπεδο “Χάρης Χριστουλάκης” διοργάνωσε ένα πολύ όμορφο event, που περιελάμβανε διαγωνισμούς σουτ για όλα τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) κι έναν εντυπωσιακό αγώνα του αντρικού τμήματος με τους παλαίμαχους της ομάδας, που έληξε με το δίκαιο 53-53. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Νίκο Βόσσικα, ο οποίος από τη νέα σεζόν δεν θα φοράει τη φανέλα του Φ.Ο.Τ. Πρόκειται για έναν αθλητή-κόσμημα, ο οποίος στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, έφερε πολλές επιτυχίες… 

“Στη συνέχεια της βραδιάς ακολούθησε άφθονο φαγητό και μουσική, σε μία εκδήλωση που έδωσε για ακόμα μία φορά “ζωή” στο πάρκο μας, με παιδιά και μεγάλους να διασκεδάζουν γι’ αρκετές ώρες.

Να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Χαλανδρίου αλλά και αρκετούς από τους συνεργάτες του, για την παρουσία και στήριξη σε αυτή την γιορτή, τους γονείς που βοήθησαν σε ότι χρειάστηκε, όλους τους γονείς που βρεθήκατε μαζί μας και πάνω από όλα τα παιδιά που είναι η δύναμη της ομάδας μας. Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!”, αναφέρουν από τον σύλλογο.