Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξύμνησε την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA και ανέφερε ότι θα βοηθήσει αρκετά την Εθνική Ελλάδος εφόσον βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας σχολίασε τα φαβορί της διοργάνωσης και μίλησε για τους κορυφαίους παίκτες που θα βρεθούν εκεί, με τον «Greek Freak» να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Sportski zurnal»:

«Ήλθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να παρουσιάσουμε τα δεδομένα αναλυτικά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο κι ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέρα από την ατομική βελτίωση των παικτών, υπάρχουν συγκεκριμένες εθνικές ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο. Αρχίζοντας από την Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον απόλυτο κυρίαρχο στο ΝΒΑ!

Η Γαλλία και η Λιθουανία είναι ομάδες υψηλής ποιότητας κι εξαιρετικά επικίνδυνες για κάθε αντίπαλο. Σε δεύτερο πλάνο, υπάρχουν η Ρωσία και η Τουρκία. Η Ισπανία είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί. Δείτε τι συμβαίνει, επί παραδείγματι με τους Γκασόλ και Ιμπάκα που συμμετέχουν στους Τελικούς του ΝΒΑ. Είναι μια εθνική που παρά την απόσυρση του Ναβάρο και την απουσία του τραυματία Πάου Γκασόλ, παρουσιάζει τρομερή συνέπεια».