Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Δημήτρης Καραμανώλης βρέθηκαν σε Δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αγάπη των μικρών παιδιών για το μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του “Δικέφαλου” βρέθηκε σε μία εκδήλωση με τους μικρούς φίλους να τον περιτριγυρίζουν και την ΚΑΕ να δημοσιεύει φωτογραφίες και να αναφέρει: “Το βλέμμα ενός παιδιού είναι πάντα αφοπλιστικό! Και λέει πολλά, έστω κι αν πρόκειται για ένα αυτόγραφο, από τα πολλά που υπέγραψαν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Δημήτρης Καραμανώλης στην εκδήλωση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης για την ολοκλήρωση της φετινής σχολικής χρονιάς”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

When a kid is looking at you! It doesn’t matter the color and the name of the jersey! Their smile is the most important! ⚫️⚪️? #PAOK #paokfamily Το βλέμμα ενός παιδιού είναι πάντα αφοπλιστικό! Και λέει πολλά, έστω κι αν πρόκειται για ένα αυτόγραφο, από τα πολλά που υπέγραψαν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Δημήτρης Καραμανώλης στην εκδήλωση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης για την ολοκλήρωση της φετινής σχολικής χρονιάς. ⚫️⚪️? #kids #school #endofseason #nba

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις