Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το μέλλον του στον Παναθηναικό και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει, αν έχει και την συγκατάθεση των παιδιών και της οικογένειάς του!

«Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Πιτίνο, προτού προσθέσει:

«Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου».

Επίσης, πρόσθεσε: «Πρέπει να καταλάβουν πόσο αγαπώ το παιχνίδι. Είναι το σπίτι μου, χωρίς αυτό είμαι άδειος. Αν επιστρέψω, αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπω για πάντα το κολεγιακό μπάσκετ. Αν γυρίσω, είναι ο Παναθηναϊκός και μετά ο θάνατος (γέλια)!»