Ο οδηγός της Toyota κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά του το Σάββατο, από τον αντίστοιχο της Hyundai, Ντάνι Σόρντο και θέτει γερές βάσεις για ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή.

Το Σάββατο ήταν μια καλή ημέρα για τον Οτ Τάνακ, τον οδηγό της Toyota. Ξεκίνησε πίσω από τον Σόρντο της Hyundai, όμως δεν κατάφερε απλώς να τον περάσει, αλλά να του κάνει και διαφορά 25,9 δευτερόλεπτα που σίγουρα θα του… χρειαστεί αύριο, στις τέσσερις ειδικές διαδρομές που απομένουν για να τελειώσει το Ράλι Σαρδηνίας. Ο Σόρντο δεν κατάφερε να διαχειριστεί την «επίθεση» του Τάνακ, όμως παραμένει στην αξιοπρεπέστατη δεύτερη θέση και ελπίζει για καλύτερες στιγμές την Κυριακή. Τ

ρίτος αυτή τη στιγμή στη γενική κατάταξη είναι ο Σούνινεν, τέταρτος ο Έλφιν Έβανς και πέμπτος ο Αντρέας Μίκελσεν. Νεβίλ, Λάπι στην έκτη και έβδομη θέση. ενώ όγδοος είναι ο Κρις Μικ που θα μπορούσε να ήταν ψηλότερα, όμως είχε ένα κλατάρισμα στο ελαστικό του και έχασε χρόνο μέχρι να το επιδιορθώσει. Γενικότερα όμως, δεν υπήρχαν απρόοπτα κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής στο Ράλι Σαρδηνίας.