Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα, αλλά την ένταξη του στο ρόστερ τους από την επόμενη αγωνιστική περίοδο φέρονται να σκέφτονται στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ζοάο Φέλιξ της Μπενφίκα, με τρεις ομάδες είναι αυτές που προπορεύονται στην σχετική κούρσα.

Ο λόγος για τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο φέρονται να έχουν το πάνω χέρι στην προσπάθεια που κάνουν για να πείσουν τον παίκτη να μετακομίσει από την Λισαβόνα στην Μαδρίτη.

Ωστόσο από την πλευρά της η αγγλική εφημερίδα «Mirror» αναφέρει ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα και οι άνθρωποι των «πολιτών» ετοιμάζουν μία τέτοια κίνηση για τον παίκτη, την οποία δεν θα μπορεί κανένας να αντικρούσει.

Τι ακριβώς; Οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να καταβάλουν στην Μπενφίκα το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, την ρήτρα δηλαδή του συμβολαίου του παίκτη και στην συνέχεια να δώσουν στον παίκτη το ποσό των 110.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ την πρώτη σεζόν της απόκτηση του από την ομάδα του Μάντσεστερ θα δοθεί δανεικός στους «αετούς».

Όλα αυτά βέβαια έρχονται να επιβεβαιώσουν τις δηλώσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος της Μπενφίκα Λουίς Φελίπε Βιέιρα, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει ομάδα από την Premier League που δίνει στον Ζοάο Φέλιξ 110.000 ευρώ την εβδομάδα, με τον παίκτη να παραμένει στην Λισαβόνα για ακόμα μία σεζόν.