Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζινεντίν Ζιντάν ο Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο να τονίζει πως άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο χάρη στον Ζιζού!

Αναλυτικά ο Αζάρ ανέφερε σε δηλώσεις του:

Για την παρουσίασή του μπροστά στο κοινό: «Είναι τρομερή αίσθηση. Αυτή η φανέλα σημαίνει πολλά για μένα. Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είναι δύσκολο να περιγράψω το τι θυμάμαι. Το να βγεις στο χορτάρι και να δεις τόσους οπαδούς είναι απίστευτο. Θέλω μόνο να γυρίσω το μήνα που θα έρθει, για να παίξω εδώ».

Για το όνειρό του: «Από την πρώτη μέρα, που ξεκίνησα να κλωτσάω μια μπάλα στον κήπο του σπιτιού μου στα 4 ή 5 μου χρόνια, αυτό ονειρευόμουν. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες μέχρι σήμερα, αλλά τώρα στα 28 μου, μπορώ να ξεκινήσω να παίζω σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που νιώθω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Για τον Ζιντάν: «Άρχισα το ποδόσφαιρο χάρη σε αυτόν. Ζούσα στο Βέλγιο, αλλά ήμουν με τη Γαλλία λόγω Ζιντάν. Τώρα θα δουλέψουμε μαζί και είναι ιδιαίτερο συναίσθημα. Θέλω να έρθει η στιγμή της προετοιμασίας και να βρεθώ υπό τις οδηγίες του. Η πρώτη μου ανάμνηση, είναιόταν ο Ζιντάν πετύχαινε εκείνο το βολ πλανέ στον τελικό με τη Λεβερκούζεν».