Στο Βέλγιο θεωρούν σχεδόν δεδομένη την συμφωνία του ΠΑΟΚ και της Σταντάρ Λιέγης, όμως άλλο είναι το τελευταίο «εμπόδιο» για τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έβγαλε έναν εκνευρισμό για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Σταντάρ Λιέγης.

«Μην κάνεις υποσχέσεις που δεν σκοπεύεις να κρατήσεις», έγραψε με νόημα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, θυμίζοντας την υπόσχεση που είχε πάρει από τον Ιβάν Σαββίδη τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο από το Βέλγιο δύο τοπικές εφημερίδες βάζουν ακόμη μια σημαντική παράμετρο στην όλη διαπραγμάτευση.

Τη μη συμφωνία της Σταντάρ με τον Ελ Καντουρί για τις ετήσιες απολαβές του τριετές συμβολαίου του!

Σύμφωνα με την «dhnet.be», μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα «να μπήκε ένα το τέλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των σωματείων μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες», κάτι που δεν ευσταθεί καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το 1.000.000 ευρώ, γεγονός το οποίο σήμερα (17/6) το επιβεβαιώνουν και οι Βέλγοι.

«Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, δεδομένου ότι φαίνεται οι δύο σύλλογοι να είναι κοντά σε μια συμφωνία, αλλά δεν ισχύει για τον (μισθό) του παίκτη που κολλήσει αυτή τη στιγμή», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο Ελ Καντουρί που μπορεί να πιέζει με κάθε τρόπο για να κλείσει το «deal» μεταξύ των δύο συλλόγων, είναι φευγάτος από την Τούμπα και δεν αποκλείεται να μην βρίσκεται καν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη για τις 25-26 Ιουνίου.