Με ανακοίνωσή του, ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Γιώργο Καραμάνο και στις ενέργειες που θα αποτελέσουν πρόκριμα για την τελική συμφωνία.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι… «υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας».

Στη δική του επίσημη τοποθέτηση, ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε απαραίτητες οικονομικές και νομικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Για την ακρίβεια σημειώθηκε ότι… «ο ΠΑΟΚ, ενημερώνει ότι την Τρίτη 18 Ιουνίου στα γραφεία του σωματείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου κ. Αθανασίου Κατσαρή, του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και του υποψηφίου επενδυτή κ. Γεώργιου Καραμάνου και των συνεργατών του. Κατά την διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε θετική διάθεση συνεργασίας των δύο πλευρών και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες οικονομικές και νομικές ενέργειες, η ολοκλήρωση των οποίων θα αποτελέσει πρόκριμα για την τελική συμφωνία για την ανάληψη του managment της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».