Σε συνεχείς επαφές με τον μάνατζερ του Γάλλου μέσου, ο οποίος έχει δώσει το ΟΚ για την επιστροφή του στο Τορίνο, βρίσκονται οι Μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους έχει ανακοινώσει ως ελεύθερο τον Ααρον Ράμσεϊ, φέρεται να συζητάει για να κλείσει -επίσης ως ελεύθερο- τον Αντριέν Ραμπιό, αλλά έχει ως στόχο και τον Πολ Πογκμπά. Οπως αναφέρουν ιταλικά ρεπορτάζ, δύο φορές την περασμένη εβδομάδα ο Φάμπιο Παράτιτσι ταξίδεψε στο Λονδίνο για συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ είναι συνεχώς σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ραϊόλα.

Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Πογκμπά έχει ενημερώσει ότι είναι απολύτως θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο Τορίνο, αλλά το θέμα είναι να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Μπιανκονέρι και Κόκκινους Διάβολους, την ώρα που πιέζει και η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω του Ζινεντίν Ζιντάν. Και με το ποσό που απαιτείται να ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ (γίνεται λόγος για 130-140 εκατ. ευρώ), η Γιούβε προτίθεται να συμπεριλάβει και ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα, με τον Ζοάο Κανσέλο να είναι ο επικρατέστερος για να “θυσιαστεί”.