Ο Νάντο Ντε Κολό αποτελεί παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Ρώσοι ευχαρίστησαν τον Γάλλο γκαρντ για όσα πέτυχε μαζί τους! Στην αγορά με… γεμάτο πορτοφόλι οι πρωταθλητές Ευρώπης για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Τους τελευταίους μήνες η φημολογία ήθελε τον 32χρονο γκαρντ να… ψάχνεται για νέες εμπειρίες στην καριέρα του, ύστερα από πέντε σεζόν στην Μόσχα. Το «ταξίδι» του Ντε Κολό με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ολοκληρώθηκε ιδανικά με την κατάκτηση της Euroleague και της VTB League φέτος και ο Γάλλος δεν θα συνεχίσει στους Μοσχοβίτες.

Το συμβόλαιο του MVP της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης το 2016 με την «ομάδα του στρατού» τελείωσε και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ντε Κολό… ακούγεται ότι «κοιτάει» προς την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει από τη θητεία του στη Βαλένθια (2009-2012). Όμως, αν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία, οι «νυχτερίδες» θα έχουν τον πρώτο λόγο και τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίπλοκα. Έτσι, ο πρώτος σκόρερ της Euroleague το 2016 «βλέπει» και προς το ΝΒΑ, από το οποίο πέρασε την περίοδο 2012-2014 με τις φανέλες των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Τορόντο Ράπτορς.

Το «διαζύγιο» της ΤΣΣΚΑ με τον Ντε Κολό αποτελεί μια σπουδαία είδηση για τον… ευρωπαϊκό χάρτη, αφού καταλαβαίνει κανείς πως η ομάδα του Ιτούδη θα βγει στην αγορά με γεμάτο πορτοφόλι, για να βρει τον αντικαταστάτη του.