Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κλήρωση του πρώτου προκριματικού του Europa League, από τα ζευγάρια του οποίου θα προκύψει στην κλήρωση της Τετάρτης ο αντίπαλος του Ατρόμητου και του Άρη.

Η ώρα των πρώτων κληρώσεων για τις ελληνικές ομάδες πλησιάζει, με τους Ολυμπιακό, Ατρόμητο κι Άρη να μαθαίνουν την Τετάρτη τους αντιπάλους τους στον δεύτερο προκριματικό του Champions League και Europa League αντίστοιχα.

Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League κι από τα ζευγάρια που προέκυψαν την Τετάρτη θα βγουν και οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Ατρόμητου και Άρη.

Η μόνη περίπτωση οι αντίπαλοι να μην είναι από τα ζευγάρια που ακολουθούν στις φωτογραφίες από κάτω, είναι να προκύψει κάποια ομάδα που μπαίνει στο δεύτερο προκριματικό γύρο απευθείας. Αυτές είναι οι: ΑΕΛ Λεμεσού, Κουκέσι, Χάκεν και Νόρκεπινγκ.

Αργότερα το απόγευμα, όπως έπραξε και την Δευτέρα όσον αφορά τον 1ο προκριματικό γύρο, η UEFA θα χωρίσει σε γκρουπ ισχυρών ανίσχυρων τις ομάδες και θα γνωρίζουμε οριστικά τους υποψήφιους αντιπάλους των Ατρόμητου και Άρη.