Ο Ολυμπιακός δεν  κινείται απλά στον αστερισμό μεταγραφών αλλά κάνει κινήσεις  και ετοιμάζεται να τις ολοκληρώσει ,μετά από πάρα πολύ ψάξιμο και δουλειά από τους υπευθύνους των μεταγραφών και την άψογη συνεργασία τους με τον  Πέδρο Μαρτίνς.

Το παιχνίδι απο τα άκρα είναι από τα πολύ σημαντικά κομμάτια του τρόπου με τον οποίο επιτίθεται ο Ολυμπιακός  και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά  πλέον, άρα οι μεταγραφές Μπρούνο και Σουντανί  δεν πρέπει να προκαλούν εντύπωση.

Αν «διαβάσουμε» τον περσινό Ολυμπιακό θα δούμε ότι η ομάδα  είχε ένα σοβαρό θέμα, ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν πως οι «ακραίοι» δεν είχαν το γκολ. Ο Σουντανί είναι παίκτης που μπορεί να δώσει γκολ. Και μπορεί να μην το έδειξε, όπως θα πίστευε, στη Φόρεστ αλλά οι χρονιές του σε Κροατία, Πορτογαλία αλλά και με την Εθνική Αλγερίας  έχουν δείξει ότι είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ που μπορεί να παίξει στα άκρα και στις δύο πλευρές ,είναι αριστεροπόδαρος, κάτι που λείπει απο την ομάδα, αλλά και πατάει περιοχή.

Από την άλλη, ο Μπρούνο,  είναι μία εξαιρετική περίπτωση που κατέθεσε  τα διαπιστευτήρια του στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο έχοντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό προπονητή και είναι  σίγουρο ότι πρόκειται για παίκτη που έχει πολύ τα «στημένα», είναι απίστευτα οξυδερκής  και φοβερά δημιουργικός.

Δύο λοιπόν προσθήκες που στη θεωρία είναι εξαιρετικές και πλέον μένει να τους δούμε μέσα στο γήπεδο. 

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός «τρέχει» δυνατά και με σοβαρότητα και το θέμα του επιθετικού. Λίγη υπομονή θέλει και είναι δεδομένο πως όσοι «ανησυχούν» για το εν λόγω θέμα σύντομα θα πάρουν τις απαντήσεις τους.