Έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή είναι ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος φέρνει στην Τρίπολη τον 22χρονο Ισπανό επιθετικό Σεσκ Ρεχίς Κρέσπι.

Στην Τρίπολη αναμένεται ο 22χρονος Ισπανός επιθετικός, Σεσκ Ρεχίς Κρέσπι για να περάσει από ιατρικά και να αποτελέσει το πρώτο απόκτημα του Αστέρα για  τη νέα σεζόν.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο τριών ετών και προέρχεται από την Βιτόρια στην οποία αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από την Εϊμπάρ. Την περσινή σεζόν στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας σημείωσε 10 γκολ σε 35 εμφανίσεις. Ο Κρέσπι εκτός από την θέση του σέντερ φορ μπορεί να παίξει και με την ίδια ευκολία και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Ο Κρέσπι είναι προϊόν των ακαδημιών της Μαγιόρκα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα καθώς και με την Λεϊοα, ενώ έκανε το μεγάλο βήμα υπογράφοντας συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2017 με την Εϊμπάρ κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο στην Primera Division κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Wanda Metropolitano.