Η Παρτιζάν πήρε θέση για το ζήτημα με τα οφειλόμενα προς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ κι έκανε λόγο για το timing λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η απόφαση για τη wild card της EuroLeague!

Οι Σέρβοι ξεκαθάρισαν πως έχουν έλθει σε συμφωνία με τον σέντερ του Ολυμπιακού για τη ρύθμιση των οφειλομένων προς το πρόσωπό του από τη θητεία του στην ομάδα του Βελιγραδίου την περίοδο 2012-15, πριν φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Η ενημέρωση της Παρτιζάν

«Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του ΒΑΤ κι αφορά τα χρέη της Παρτιζάν απέναντι στον πρώην παίκτη της, Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον εκπρόσωπο του, το κλαμπ θέλει να αναφέρει τα εξής:

Η Παρτιζάν έχει υπογράψει συμφωνίες που αφορούν την μακροπρόθεσμη καταβολή των οφειλομένων και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς όλους τους πρώην προπονητές και παίκτες της, συμπεριλαμβανομένου του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πριν από δυο μήνες, η Παρτιζάν κατέβαλε όλα τα οφειλόμενα προς την Entersport LLC, ολοκληρώνοντας παράλληλα τη συνεργασία μαζί της.

Οι υπογεγραμμένες συμφωνίες με πρώην παίκτες και προπονητές αποτελούν βασική προϋπόθεση για την οικονομική σταθερότητα κι εξυγίανση του κλαμπ. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέψουμε τη διάδοση μη αληθινών ειδήσεων. Είναι ενδεικτικό ότι η συγκεκριμένη είδηση ήλθε στην επικαιρότητα λίγες μέρες πριν η EuroLeague ανακοινώσει την απόφαση της για τη wild card και τη συμμετοχή στη διοργάνωση της σεζόν 2019-20!

Η Παρτιζάν δεν έχει σκοπό να κάνει υποδείξεις σε κανέναν όμως θέλει να υπογραμμίσει την οικονομική σταθερότητα του κλαμπ, εκπληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις της. Δεν θα υπάρξει κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών από το BAT λόγω χρεών».