Τις προηγούμενες ημέρες, ο Λιούις Χάμιλτον δεν ήταν και στα καλύτερά του όπως δηλώνει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήταν και σε θέση να πάρει την pole position.

Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην επιτυχία ενός αθλητή. Τα σπορ χρειάζονται πνευματική διαύγεια και ο Λιούις Χάμιλτον, μας λέει ότι αυτές τις μέρες, δεν την είχε στο 100%. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή αντί να φτάσει στη Γαλλία Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί, έφτασε Πέμπτη απόγευμα, ενώ είχε πολλά στο μυαλό του που τον ώθησαν να γράψει και «περίεργα» πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αισθάνομαι ήδη πως θα είναι την Παρασκευή. Υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο» έγραψε την Πέμπτη το βράδυ, στο Instagram. Στη συνέχεια, είπε: «Στριφογύρναγα στο κρεβάτι, δεν είχα ύπνο και όταν σου συμβαίνει αυτό, το μυαλό σου τρέχει. Έλαβα εξαιρετικά μηνύματα από φίλους που ανησυχούν όταν ανεβάζω κάτι τέτοιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μου έδωσαν δύναμη. Πολλές φορές πέφτει η ψυχολογία μου και τελικά βρίσκω δύναμη να παλέψω και να το ξεπεράσω. Είναι πραγματικά εξαιρετικό συναίσθημα αυτό και τελικά το τριήμερο ξεκίνησε καλά, ήμουν ειλικρινά πολύ καλά, ειδικά σήμερα».