Ο Ντομινίκ Σάτον τελείωσε τη σεζόν στην Ισπανία και έμεινε ελεύθερος από την Μπούργος, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για επιστροφή του στην Ιταλία και την Τρέντο.

Ο παλιός γνώριμος του ελληνικού κοινού, από το πέρασμά του από τον Ίκαρο Χαλκίδας τη σεζόν 2013-14, έκανε μία αρκετά καλή σεζόν με την Μπούργος στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 33χρονος φόργουορντ μέτρησε 12,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,9 κλεψίματα σε 12 παιχνίδια με την ισπανική ομάδα.

Μετά από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Σάτον έμεινε ελεύθερος από την Μπούργος και οι φήμες ήθελαν την πρώην ομάδα του, την Τρέντο, να εξετάζει την περίπτωσή του.

Στην Τρέντο ο Σάτον αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2015-16, 2016-17, 2017-18) και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιταλική ομάδας.

Ωστόσο ο GM των Ιταλών ήρθε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια καθώς όπως τόνισε στην εφημερίδα «l’Adige»: «Δεν κοιτάζουμε για παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά. Η ομάδα μας επικεντρώνεται στον Κραφτ και στον Φοράι και πρώτα απ’ όλα θα κοιτάξουμε για παίκτες με εμπειρία».