Πρωταθλήτρια Γερμανίας στέφθηκε η Μπάγερν Μονάχου με ανατροπή επί της Άλμπα Βερολίνου (93-88).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον Πέιτον Σίβα, όπως επίσης είχαν και τον έλεγχο του Game 3 των τελικών, όμως οι Βαυαροί με ανατροπή διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση και τελικά πήραν το ροζ φύλλο με σκορ 93-88, κάνοντας το repeat στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι να τελειώσουν τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι του Audi Dome. Και αυτό τους οδήγησε να ανατρέψουν το -11 της τρίτης περιόδου (51-62), με… όπλο την άμυνά τους. Οι Λούσιτς και Ντζέντοβιτς πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και το τελικό 76-76 έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί η Μπάγερν, έχοντας τον ρυθμό στα δικά της χέρια, καθώς και την ψυχολογία, μετά την ανατροπή που πραγματοποίησε, βρήκε λύσεις με τον Μπαρτέλ και τον Γιόβιτς και έτσι κατέκτησε τον τίτλο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Βλάντιμιρ Λούσιτς με 23 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών, με τους Ντζέντοβιτς (18 πόντοι, 6 ασίστ), Μαρτέλ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Γιόβιτς (12 πόντοι, 6 ασίστ) να ακολουθούν.

Από πλευράς Άλμπα πρωταγωνιστής ήταν ο Πέιτον Σίβα με 21 πόντους και 5 ασίστ.