Ρούμπεν Σεμέδο.  Οποιος τον δει απο κοντά θα τον χαρακτήριζε επιβλητικό. Αν τον δεις στο Βιντεο, αν ξέρεις λίγο μπάλα, θα καταλάβεις τον λόγο για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς  καιγόταν να τον αποκτήσει και να «χτίσει» πάνω του την άμυνα της ομάδας.

Eχω διαβάσει πολλά για το Backround  και όλα τα προβλήματα που είχε, αλλά επειδή εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο ας μείνουμε εκεί γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω ότι σημασία έχει  ο οποιοσδήποτε  να μαθαίνει από τα λάθη του και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Πάμε όμως στον ποδοσφαιριστή Σεμέδο.  Βλέποντας βίντεο απο εκείνον μου έρχεται μόνο μία λέξη στα αγγλικά. Beast!  Kτήνος πραγματικό αλλά με την καλή έννοια. Ενας παίκτης που δεν κωλώνει πουθενά, είναι απίστευτα δυναμικός ,φοβερά παθιασμένος με απίστευτο δυναμισμό. Εξαιρετικός στις προσωπικές μονομαχίες, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και με καλή τεχνική. Εχει κάτι βέβαια απο Σισέ, κρατώντας τη μπάλα ίσως λίγο παραπάνω από ότι πρέπει, αλλά με καλύτερη τεχνική απο τον Σενεγαλέζο.

Αν υπήρχε μία έκφραση που μπορεί να τον χαρακτηρίσει είναι το No fear. Μέσα σε Τούμπα-ΟΑΚΑ θα είναι σίγουρα η καλύτερη του και ερχόμενος στον Ολυμπιακό, ξέρει ότι θα έχει μία μεγάλη ευκαιρία  για να κάνει ένα νέο Restart  που θα τον ξαναφέρει και πάλι εκεί που έχει στόχο. Στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και στον αφρό του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου. Αλλώστε, πρίν λίγα χρόνια η Βιγιαρεάλ είχε δώσει 14.000.000..  

Ο Μαρτίνς  έχει δείξει ότι οι παίκτες που εμπιστεύεται δεν τον  προδίδουν. Και ο Ρούμπεν έχει τη μεγάλη του ευκαιρία.