Ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Σταυρόπουλος βρέθηκαν… δίπλα – δίπλα στη συνεδρίαση της Euroleague απέναντι από τον Ολυμπιακό, σε ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Η Euroleague ανακοίνωσε πως η wild card της επόμενης σεζόν πήγε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μαζί με αυτή την απόφαση, οι μέτοχοί της συμφώνησαν και για μερικές ακόμα αλλαγές στο meeting που έγινε στο Μόναχο.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε το σχετικό δελτίο Τύπου, με το φωτογραφικό ντοκουμένο που ακολουθεί, το οποίο έκρυβε ένα… σπάνιο ενσταντανέ για τα ελληνικά δεδομένα.

Για 19 χρόνια ο Χρήστος Σταυρόπουλος βρισκόταν στην πλευρά του Ολυμπιακού, ως Γενικός Διευθυντής των Πειραιωτών. Όμως, αφού ανέλαβε χρέη GM στην Αρμάνι Μιλάνο, κάθισε στο τραπέζι των συζητήσεων δίπλα από τον Μάνο Παπαδόπουλο του Παναθηναϊκού και ακριβώς απέναντι από τους «ερυθρόλευκους» Γιώργο Σκινδήλια και Νίκο Λεπενιώτη.

Φυσικά, αυτή η… ανακατανομή στο τραπέζι των εκπροσώπων των ομάδων της Euroleague μπορεί να μην σημαίνει κάτι από μόνη της, όμως σίγουρα πρόκειται για μια ασυνήθιστη φωτογραφία με ενδιαφέρον.