Καιρό έχουμε να τα πούμε στοιχηματικά, όμως με το Copa America να βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, θεωρήσαμε σωστό να σας προτείνουμε κάποια σημεία από τους δύο σημερινούς προημιτελικούς.

Θα ξεκινήσουμε από το Βενεζουέλα-Αργεντινή, όπου πολλοί θεωρούν την αποστολή της μπιανκοσελέστε, εύκολη. Εμείς διαφωνούμε κάθετα, καθώς η παρέα του Μέσι παίζει κακό ποδόσφαιρο και ο Σκαλόνι μοιάζει μπερδεμένος στις ιδέες του. Αντίθετα η Βενεζουέλα έδειξε ένα καλό πρόσωπο στη φάση των ομίλων κι αυτό δεν πρέπει να το παραβλέπει κανείς. Η αμυντική λειτουργία των τυπικά γηπεδούχων είναι αξιόπιστη σ’αντίθεση με την αντίστοιχη των Αργεντίνων.

Θεωρούμε πως το N/G ταιριάζει σ’αυτή την αναμέτρηση και θα προτείνουμε χωρίς δισταγμό. Ένα άλλο σημείο, που μας αρέσει είναι το «Χ» που προσφέρεται 2,15 στην Stoiximan.

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι των «8», όπου Κολομβία και Χιλή, θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν στον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Κεϊρόζ δείχνει πιο καλη εικόνα μέχρι τώρα, όμως η κάτοχος των δύο τελευταίων Copa America, γνωρίζει πως να επιβιώνει σε do or die παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και περιμένουμε γκολ κι από τις δύο χώρες. Άρα θα προτείνουμε το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε μ’απόδοση 2,08 στην Stoiximan.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ     Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ    2,04   STOIXIMAN

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ G/G  2,08     STOIXIMAN