Οκτώ παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναϊκού που έχουν γράψει το όνομά τους στην ιστορία της ομάδας μιλούν για το πλάνο που παρουσίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον σύλλογο.

Οκτώ σπουδαίες προσωπικότητες μίλησαν στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το πλάνο που παρουσίασε ο Δημήτρης Γιαννακκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής. Ο Χάρης Γράμμος ανέφερε ότι «Θα πρέπει να ανταποκριθεί ο κόσμος, αν δεν έχει το γήπεδο και τη βάση σου δεν μπορείς να πας ψηλά».

Ο Τότης Φυλακούρης υποκλίθηκε στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη λέγοντας ότι «Του βγάζω το καπέλο και του λέω ότι θέλω να τον βοηθήσω οικονομικά αλλά δεν μπορώ. Είναι έξυπνος, είναι μούτρο και δεν πιάνεται κορόιδο». Ο Γιώργος Γονιός στάθηκε στη σημασία να βοηθήσουν οι επιφανείς Παναθηναϊκοί. «Θα πρέπει να βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι με μεράκι σαν τον Γιαννακόπουλο που μαζί με την οικογένειά του έχουν αποδείξει ότι το αίμα τους είναι πράσινο».

Ο Θόδωρος Συνοδινός τόνισε πως είναι η ευκαιρία να γίνει πράξη το όραμα του ιστορικού ηγέτη της ομάδας, Παύλου Γιαννακόπουλου λέγοντας ότι «Είναι το όραμα του Παύλου και θα το κάνει πραγματικότητα ο γιος του και θα είναι χαρούμενος που θα το βλέπει πραγματικότητα». Ο Απόστολος Κόντος υποστήριξε ότι «Η υλοποίηση του οράματος θα κάνει τον Παναθηναϊκό όπως τον έχουμε συνηθίσει». Ο Τάκης Κορωναίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφέροντας ότι «Η πρόταση αυτή είναι ό,τι καλύτερο και πιστεύω ότι έχει καθυστερήσει πάρα πολύ».

Ο Τάκης Οικονομόπουλος από την πλευρά του εμφανίστηκε αισιόδοξος εξαιτίας της αποδοχής του ιδιοκτήτη ΚΑΕ και Ερασιτέχνη λέγοντας ότι «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και θα μπορέσει να ενώσει τον σύλλογο. Με τον τρόπο που το ζήτησε οι επιφανείς Παναθηναϊκοί θα βοηθήσουν». Τέλος, ο Μίμης Δομάζος αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί το συγκεκριμένο πλάνο υπογραμμίζοντας ότι «Είναι μία κίνηση που γίνεται από έναν άνθρωπο που αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να τον στηρίξουμε».