Ο Μίλος Τεόντοσιτς φέρεται να απασχολεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη Νίκο Λώτσο, ωστόσο, δεν έχει κατατεθεί προσφορά στα χέρια του.

Ο διεθνής Σέρβος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 1,5 χρόνο στο ΝΒΑ και αρκετοί σύλλογοι θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του, με τον Ολυμπιακό να περιλαμβάνεται σε αυτούς προτείνοντας συμβόλαιο δύο ετών με απολαβές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η καινούρια «είσοδος» ενδιαφερόμενης αφορά την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που χθεσινό (2/7) ρεπορτάζ ανέφερε ότι προσφέρει στον παίκτη 3 εκατομμύρια για δύο χρόνια συνεργασίας

Την πληροφορία αυτή, βέβαια, διέψευσε ο εκπρόσωπος του Τεόντοσιτς Νίκος Λώτσος μιλώντας σε ξένο μέσο ενημέρωσης. «Η Μακάμπι δεν έχει καταθέσει ακόμη καμία πραγματική προσφορά. Είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε πού οδεύει η υπόθεση. Είμαστε χαρούμενοι που υπάρχει ενδιαφέρον της Μακάμπι, αλλά για να κινηθούμε σε πιο σοβαρή κατεύθυνση θέλουμε… δύο άτομα για το τανγκό. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο συζητήσεων, σίγουρα όχι στο επίπεδο που δημοσιεύτηκε και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πρόοδο με πραγματική πρόταση. Αλλά αυτό εξαρτάται περισσότερο στην Μακάμπι και όχι σε εμάς», τόνισε σχετικά.

Μάλιστα, επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του Τεόντοσιτς με άλλες ομάδες Euroleague χωρίς να κατονομάσει Ολυμπιακό ή Αρμάνι Μιλάνο που βρίσκονται στο «κάδρο».