Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν έκανε ο στενός φίλος του Κέβιν Ντουράντ, Κέντρικ Πέρκινς, σχετικά με την αποχώρηση του “ΚD” από τους Ουόριορς.

Ο Κέβιν Ντουράντ “πυροδότησε” την απόλυτη “βόμβα” το βράδυ της Κυριακής, αποχωρώντας από τους Ουόριορς για χάρη των Μπρούκλιν Νετς, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Σε συνέχεια της συγκεκριμένης εξέλιξης, ο καλός του φίλος και συμπαίκτης του Ντουράντ κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Οκλαχόμα, Κέντρικ Πέρκινς, φρόντισε να δημιουργήσει με τις δηλώσεις του σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο η σχέση του «KD» με τους ιθύνοντες των «Πολεμιστών» ήταν εφάμιλλη την τελευταία διετία.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος σέντερ αποκάλυψε πως: «Ότι συνέβη ήταν απόδειξη του μηδαμινού σεβασμού που είχαν προς τον Κέβιν Ντουράντ. Ρίσκαραν την καριέρα του μόνο και μόνο για να κερδίσουν μερικά ματς. Μίλησα μαζί του και καταλαβαίνω πως η απόσυρση της φανέλας του είναι απλά κίνηση μετάνοιας. Ήταν ώρα να φύγει από εκεί γιατί τον θεωρούσαν δεδομένο».

Αναφερόμενος στην απόφαση του Ντουράντ να υπογράψει στους Νετς, ο Πέρκινς ανάφερε πως: «Είναι μια χρυσή ευκαιρία για εκείνον και πιστεύω θα τα πάει εξαιρετικά. Ξέρω είναι χαρούμενος πλέον. Η περιοχή της Νέας Υόρκης ταιριάζει και στον Κέβιν και στον Κάιρι Ίρβινγκ».