Είναι πλέον επίσημο: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Ντέιβις για την επόμενη διετία, σε ένα deal που ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τους Καταλανούς.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση στο deal με τον Κόρι Χίγκινς, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και την συμφωνία της με τον Μπράντον Ντέιβις. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ο πρώην σέντερ της Ζαλγκίρις είναι και… τυπικά «μπλαουγκράνα» από το πρωί της Πέμπτης (4/7).

Η Μπάρτσα ανέφερε στην ανακοίνωσή της πως ο Αμερικανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αν όλα κυλήσουν ομαλά με τις ιατρικές εξετάσεις.

Oι Καταλανοί συνεχίζουν έτσι τις μεγάλες κινήσεις που… ξεκίνησαν με σκοπό την κατάκτηση της Euroleague και πλέον όλοι περιμένουν την ανακοίνωση και για τον Νίκολα Μίροτιτς, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι διαπραγματεύσεις με τον Άλεξ Αμπρίνες.

Σε ότι αφορά τον Ντέιβις, ο πρώην άσος της Ζαλγκίρις θα… αναλάβει την θέση του σέντερ με τον Άντε Τόμιτς, μετά από μία φανταστική σεζόν (14,2 πόντοι, 5,5 ριμπάουντ μ.ο) που τον έφερε στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague.