Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι πραγματοποίησαν ραντεβού με τον Ντέιβιντ Μπλατ και μέσα από αυτό προέκυψαν οι νέες κινήσεις για το ρόστερ της ομάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πολύ δουλειά ακόμα να κάνουν ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν και η συνάντηση των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ με τον τεχνικό του συλλόγου θα δρομολογήσει αρκετές εξ αυτών.

Αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης αποτέλεσε παρελθόν, όπως πρόκειται να συμβεί άμεσα και με τον Ζακ ΛεΝτέι που δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες και την ποιότητά του. Όσων αφορά τις προσθήκες ο 60χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει η ομάδα τον Μπράντον Πολ, ένας παίκτης που έχει εξαιρετικές επιθετικές ικανότητες, ενώ και η συνεισφορά του στην αμυντική λειτουργία δεν περνάει απαρατήρητη.

Για την περίπτωση του Μίλος Τεόντοσιτς, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα, καθώς ο Σέρβος έχει στα χέρια του πολύ υψηλότερες προτάσεις από των “ερυθρόλευκων” και δύσκολα θα πει το “ναι” για να επιστρέψει στο Λιμάνι. Στην φροντ λάιν δεν υπάρχουν εξελίξεις αφού και η υπόθεση του Τζέρεμι Έβανς δεν κατέληξε σε “γάμο”, με τον παίκτη να περιμένει πρόταση από το NBA, ενώ υπάρχει και η ανάγκη για μία προσθήκη πίσω από τον Μιλουτίνοφ.