Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την αναβίωση του τελικού του Euro 2004 και έδωσε ραντεβού για τις 4 Ιουλίου 2024 στα 20 χρόνια της επετείου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παρουσιάστηκε εκστασιασμένος με την αναβίωση του τελικού του Euro 2004, που έγινε την Πέμπτη στη Ριζούπολη, κάνοντας λόγο για μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

«Αυτή την ομάδα ανθρώπων, αυτή την παρέα, όταν τους βλέπω όλους μαζί είναι η πιο όμορφη, η πιο ρομαντική, η πιο συγκινητική, η πιο ιδανική εικόνα που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό», σχολίασε ο παλαίμαχος φορ με αφορμή το Legends 2004-Portugal Legends.

«Η επόμενη μεγάλη συνάντηση θα ήθελα να είναι στις 4 Ιουλίου του 2024 σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ», ευχήθηκε ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το μήνυμά του
Αυτή την ομάδα ανθρώπων, αυτή την παρέα, όταν τους βλέπω όλους μαζί είναι η πιο όμορφη, η πιο ρομαντική, η πιο συγκινητική, η πιο ιδανική εικόνα που υπάρχει στον Ελληνικό αθλητισμό. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν μοναδική. Το πιο χαρούμενο κοινό ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, το είδα εχθές στην Ριζούπολη. Η επόμενη μεγάλη συνάντηση θα ήθελα να είναι στις 4 Ιουλίου του 2024 σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Ευχαριστώ τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που ήταν μαζί μας. Ευχαριστώ τον Fernando Santos. Μεγάλος άνθρωπος, σπουδαίος προπονητής, προπονητής μου και κυρίως φίλος μου.

Greek Legends 2004. Tα σέβη μου…
Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Τάκης Φύσσας, Ζήσης Βρύζας, Παντελής Καφές, Γιώργος Χ. Γεωργιάδης, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λάκης.