Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Γουάντα Νάρα, αλλά και για τον Μάουρο Ικάρντι μίλησε ο Λάξι Λόπες.

Ο Μάξι Λόπες αποτελεί παρελθόν από τη Βάσκο Ντα Γκάμα και αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» και αναφέρθηκε στην πρώην του σύζυγο Γουάντα Νάρα, αλλά και τον παλιό του συμπαίκτη και φίλο, Μάουρο Ικάρντι.

Ο Λόπες δήλωσε ότι δεν μιλάει πια στην Γουάντα, ενώ έχει αρκετό καιρό να δει τα παιδιά τους: «Έχω να δω τα παιδιά μου από τον Ιανουάριο. Πρόσφατα πήγα στο Μιλάνο για να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους, αλλά τα πήρε μακριά επίτηδες. Με τη Γουάντα δεν μιλάμε πια».

Επιπλέον σχολίασε και το γεγονός ότι ο Γουάντα Νάρα έχει αναλάβει τον ρόλο του ατζέντη του νυν συζύγου της, Μάουρο Ικάρντι: «Σε αυτό που γίνεται συμφωνεί και ο Ικάρντι, ταξιδεύουν παράλληλα. Μου είχε ζητήσει και εμένα να γίνει η ατζέντης μου το 2012. Αρνήθηκα γιατί για μένα δεν είναι καλό να μπερδεύεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική».

Τέλος, ερωτήθηκε για το αν θα αγνοούσε ξανά μία χειραψία με τον Ικάρντι. Η απάντησή του σίγουρα δεν περιείχε στοιχεία συγχώρεσης προς τον Αργεντινό: «Θα έκανα το ίδιο και το ξέρετε».