Η πράσινη ΠΑΕ θα πληρώσει άμεσα τους παίκτες που έστειλαν εξώδικο και πλέον δεν θα έχουν δικαίωμα προσφυγής. Αν δεν λύσουν το συμβόλαιο τους, θα παραμείνουν στο «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2020 όντας ανενεργοί αγωνιστικά!

Ο Άντονι Μουνιέ και ο Βαγγέλης Οικονόμου έστειλαν εξώδικο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου ζητάνε την εξόφληση της δόσης Μαϊου. Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουν σε προσφυγή. Με αυτή την κίνηση, οι δύο παίκτες έπαιξαν το… χαρτί της ελευθερίας, καθώς πόνταραν ότι η «πράσινη» ΠΑΕ δεν θα μπορέσει να τους εξοφλήσει, θα έκαναν προσφυγή και θα τους επιδικαζόταν ένα πολύ μεγάλο ποσό από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους(2019-2020) και φυσικά τα οφειλόμενα της σεζόν που πέρασε.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πληρώσει άμεσα και τους δύο παίκτες. Και τον Έλληνα στόπερ και τον Γάλλο έξτρεμ. Με αυτόν τον τρόπο θα τους «δεσμεύσει» και δεν θα μπορούν να κάνουν προσφυγή. Παράλληλα, όμως, και σε περίπτωση που δεν λύσουν το συμβόλαιο τους μέχρι το καλοκαίρι, τους καθιστά αγωνιστικά ανενεργούς για πολύ μεγάλο διάστημα, μιας και όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη.

Άρα, είτε θα αποδεχθούν μία συμβιβαστική λύση μέσα στο καλοκαίρι είτε θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό και θα «κάτσουν» πάνω στο συμβόλαιό τους. Κάτι που δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές. Ούτε τον Παναθηναϊκό που θα πρέπει να πληρώσει 600.000 ευρώ για παίκτες που δεν θα χρησιμοποιεί, ούτε και τους παίκτες που θα παραμείνουν άπραγοι για μεγάλο χρονικό διάστημα…