Αρνητική απάντηση έδωσε ο Σαμ Αλαρντάις στη διοίκηση της Νιουκάστλ, μετά την πρόταση την οποία δέχθηκε για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

«Όχι» του Σαμ Αλαρντάις στην πρόταση της Νιουκάστλ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Talksport», ο 64χρονος προπονητής αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της Νιουκάστλ να διαδεχθεί το Ράφα Μπενίτεθ στην άκρη του πάγκου της.

Ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Αγγλίας είχε αποτελέσει ξανά προπονητή στις «καρακάξες» τη σεζόν 2007/08, ωστόσο, δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η επιστροφή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Αντίθετα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά ομάδα της Premier League, αν και εφ’ όσον του παρουσιαστεί η κατάλληλη πρόταση.

Έτσι, άλλη μία περίπτωση «ναυαγεί» για τον σύλλογο του Τάινσαϊντ, γεγονός που αυξάνει τον προβληματισμό στον ιδιοκτήτη του, Μάικ Άσλεϊ.

Η αρνητική απάντηση του «Big Sam» ακολούθησε τις αντίστοιχες των Στίβεν Τζέραρντ και Πατρίκ Βιεϊρά οι οποίοι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από τον πάγκο των Ρέιντζερς και Νις αντίστοιχα.

Πλέον, επόμενη λύση στην οποία αναμένεται να στραφούν οι ιθύνοντες της Νιουκάστλ είναι ο προπονητής της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Στίβεν Μπρους.